ALS tar sine forhåndsregler når det gjelder Covid-19 viruset, og de ansatte som kan jobbe hjemmefra vil gjøre dette. Prøvemottaket vårt er åpent med normale åpningstider fra 0900-1700 i Oslo og 0800-1600 i Sarpsborg. Det bes om at de som avleverer prøver spriter hender og holder avstand til våre ansatte.

Besøkende ut over avlevering av prøver vil være begrenset til høyst nødvendig. Andre tiltak og retningslinjer er på plass med tanke på hygiene og renhold for å begrense spredning av viruset. Situasjonen overvåkes nøye og vi vil informere fortløpende ved endringer på hjemmesiden vår: www.alsglobal.no

Kunder og ansatte i karantene har ingen adgang til våre lokaler.

Disse tiltakene vil gjelde inntil nye vurderinger fra helsemyndighetene tilsier noe annet. ALS vil fortløpende vurdere ny informasjon fra helsemyndighetene.

Logistikk/Transport

Vi tilstreber å få sendt prøver som normalt, men det er en del kansellerte flyruter.

Innenlands Transport

Flyselskapene som frakter prøver i Norge sørger for å bruke biltransport ved kansellering av fly

Utenlands Transport

Forsendelser som sendes utenfor Norge blir godt ivaretatt av et internasjonalt transportselskap som ikke er avhengig av rutefly.

Prøvene vil komme frem til lab, men med disse ekstraordinære løsningene vil våre tilbud på ekspressanalyser være svært begrenset. Vi kan ikke tilby 09:00 ekspress og endagsekspress på andre analyser enn asbest per idag

Videre informasjon kan leses her: Covid-19-No.pdf

Ved spørsmål ta kontakt med vår kundeservicegruppe på: 22 13 18 00, eller info.on@alsglobal.com