Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Komponent: Rapporteringsgrense:
Sulfittreduserende clostrider 1 10 CFU/g

Sulfittreduserende clostrider i sjømat og kjøttprodukter

Analyseinfo

Pris: 245 NOK / prøve
Standard analysetid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 56 (2015)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,46 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Metoden er akkreditert for sjømat og kjøttprodukter
Lab: ALS Oslo

1 Gjelder faste matvarer