Næringsdeklarasjon + Fettsyreprofil

Komponent: Rapporteringsgrense:
Vanninnhold 1 0.1 g/100g
Aske 2 0.1 g/100g
Energiinnhold - beregnet 3 12 kcal/100g
Energiinnhold - beregnet 3 50 kJ/100g
Fett 4 0.1 g/100g
hvorav
Mettede fettsyrer g/100g
Enumettede fettsyrer g/100g
Flerumettede fettsyrer g/100g
Karbohydrater 5 0.1 g/100g
hvorav
Flerumettede fettsyrer - trans 6 0.1 g/100g
Stivelse, analytisk 7 0.1 g/100g
Protein 8 0.3 g/100g
Salt 9 5 g/100g
Na, natrium 9 g/100g
Kostfiber 10 0.3 g/100g
Mettede fettsyrer
Enumettede fettsyrer
Flerumettede fettsyrer
Sum Omega 3 fettsyrer 0.1 g/100g
C6:0 Caproic acid 0.1 g/100g
C8:0 Caprylic acid 0.1 g/100g
C10:0 Capric acid 0.1 g/100g
C12:0 Lauric acid 0.1 g/100g
C14:0 Myristic acid 0.1 g/100g
C14:1 Myristoleic acid 0.1 g/100g
C15:0 Pentadecanoic acid 0.1 g/100g
C15:1 cis 10-Pentadecanoic acid 0.1 g/100g
C16:0 Palmitic acid 0.1 g/100g
C16:1 Palmitoleic acid 0.1 g/100g
C17:0 Heptadecanoic acid 0.1 g/100g
C17:1 Heptadecenoic acid 0.1 g/100g
C18:0 Stearic acid 0.1 g/100g
C18:1 Oleic acid 0.1 g/100g
C18:2 Linoleic acid (omega 6) 0.1 g/100g
C18:3 Linolenic acid (omega 3) 0.1 g/100g
C18:3 a-Linolenic acid (omega 3) 0.1 g/100g
C18:4 Stearidonic acid (omega 3) 0.1 g/100g
C20:0 Arachidic acid 0.1 g/100g
C20:1 Eicosenic acid 0.1 g/100g
C20:2 Eicosadienoic acid (omega 6) 0.1 g/100g
C20:3 Eicosatrienoic acid (omega 6) 0.1 g/100g
C20:4 Eicosatetreanoic acid (omega 6) 0.1 g/100g
C20:5 Eicosapentaenoic acid (omega 3) 0.1 g/100g
C22:0 Behenic acid 0.1 g/100g
C22:1 Erucic acid 0.1 g/100g
C22:4 Docosatetraenoic acid (omega 6) 0.1 g/100g
C22:5 Docosapentaenoic acid (omega 3) 0.1 g/100g
C22:6 Docosahexaenoic acid (omega 3) 0.1 g/100g
C24:0 Lignoceric acid 0.1 g/100g

Analyseinfo

Pris: 3.350 NOK / prøve
Standard analysetid: 10 virkedager
Discount groups: 5
Prøvematriks: Næringsmiddel
Analysekategori: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 1,2%
2 Måleusikkerhet 22%
3 Beregnet ut ifra de andre verdiene
4 Måleusikkerhet 6%
5 Beregnet ut ifra de andre verdiene
Da karbohydrater er beregnet iht formel 100% - (vann+aske+protein+fett+kostfiber), kan usikkerheten føre til at resultater for sukkerarter overstiger karbohydrater

6 Måleusikkerhet 4,6%
7 Beregnes som Stivelse = Tilgjengelig karbohydrat minus sukker minus polyoler (sukkeralkoholer)
8 Måleusikkerhet 1,9%
9 Måleusikkerhet 3,6%
10 Måleusikkerhet 16,7%