ALS Solutions er en webbasert kundeportal laget for å hjelpe kundene å planlegge og evaluere prosjekter. I ALS Solutions får du tilgang til resultater, delresultater, mulighet for å laste ned rapporter, ordrebekreftelser, lage og sende bestilling av analyser, se på fakturaer og fakturagrunnlag og andre kundeverktøy som øvingsmateriale og instruksjoner, kunnskapsdatabase, revisjonsverktøy osv.

Systemet utvikles stadig, og snart kan du også bestille emballasje, lese instruksjoner, informasjonsmateriell, se innspilte webinarer med mer.

Se endelige og preliminære resultater 
Eksporter resultater med
egendefinerte kontrollparametere i Excel
Evaluer resultater mot definerte grenseverdier
Definer og anvend grenseverdier på rapporter
Se webinar og treningsmateriale 
Begrens og del resultater med dine kollegaer 
eller eksterne konsulenter
Se faktura og fakturagrunnlag
Registrer prøver og lag maler for prøveregistrering

 

Aktivere ALS Solutions

For å kunne logge in på ALS Solutions kreves det at din bedrift er registrert som kunde hos oss og at bedriften har aktivert tjenesten.

Aktivere ALS Solutions:

1. Firmaets underskriver signerer aktiveringsavtalen (vilkårene) for tjenesten.

Aktiveringsavtalen

2. Den signerte aktiveringsavtalen sendes til info.on@alsglobal.com

3. Vi aktiverer tjenesten for deg.

 

Ønsker du å håndtere konfidensielle prosjekter i ALS Solutions, kontakt oss så tilpasser vi brukernes rettigheter til dine behov.

Signeringsansvarlig har også mulighet for å utpeke en kundeadministrator som kan lage nye brukere og muliggjøre deling av data. De ulike rettighetene beskrives i vilkårene. 

Når dette er gjort vil administrator få en e-post fra ALS med en aktiveringslenke.

Onlinesystemet kan inneholde sensitiv bedriftsinformasjon, det er derfor opp til deg og ditt firma å gi ALS beskjed når din bruker skal stenges ned, f.eks når du slutter eller bytter arbeidsgiver. 

Gjennom å aktivere ALS Solutions godkjenner du at vi lagrer den informasjonen du gir oss og at denne i visse tilfeller kan deles med dine kollegaer og med eksterne partnere som du ber om skal ha tilgang til din data.