ALS analyserer jordprøver og har et bredt spekter av akkrediterte analyser for jord, sediment og faststoff. Vi utfører jordanalyser for industri, konsulenter, avfallsbransjen, deponier med mer, og analyserer blant annet forurenset jord etter forurensningsloven og avfallsforskriften. Vår mest brukte jordpakke heter normpakke basic, som inneholder olje (THC og/eller alifater), PCB, PAH, metaller og BTEX. 

Vi utfører blant annet analyser av 

Våre laboratorier er akkrediterte og det er også våre metoder i høy grad. Finner du ikke det du leter etter på siden vår, så ta kontakt med oss så kan det godt være at vi kan hjelpe deg allikevel. 

Våre analysepakker for jord

Vi har et stort tilbud av analysepakker for jord. Klikk på linken nedenfor, og kontakt oss hvis du ikke finner det du søker etter. 

Våre analysepakker for jord

 

 

Ekspressanalyser

Vi har raske leveringstider på alle typer analyser og for mange av våre analyser kan vi tilby ekspress-analyser som gir deg muligheten til å få svar samme dag, kl 09:00 morgenen etter, eller dagen etter innlevert prøve. Les mer om våre ekspressanalyser og hvordan du bestiller disse. 

Transport av prøver til laboratoriet

ALS samarbeider med flere transportselskaper, og har også egne sjåfører, til å levere dine prøver og kan derfor tilby deg en løsning til en konkurransedyktig pris. Kontakt vår logistikkavdeling for mer informasjon.