Resultater: 438
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: >
Side: 2
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Vibrio parahemolyticus | påvist/ikke påvist |
Vibrio Parahaemolyticus
Analyseinfo
Pris: 590 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 21872-1
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Staphylococcus - enterotoksin A-E 1 | Påvist/Ikke påvist |
Staphylococcus - enterotoksin A-E
Analyseinfo
Pris: 3.360 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode iht. ISO 19020 og AOAC nr. 2007.06
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Positivt resultat uttrykkes som påvist in 25 gr, og negativt resultat uttrykkes som <0,25 ng/g
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Staphylococcus aureus 1 | 10-49 000 CFU/g |
Staphylococcus aureus i næringsmidler, TEMPO (10-49.000 cfu/g)
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AFNOR BIO 12/28-04/10
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,28 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Yersinia enterocolitica | påvist/ikke påvist /25g |
Yersinia enterocolitica
Analyseinfo
Pris: 820 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Gluten | 10 mg/kg |
Gluten i øl, sirup, stivelse, maltekstrakt, soyasaus, surdeig etc.
Analyseinfo
Pris: 2.145 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Raskeste svartid: 5 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Allergener
Anbefalt prøvemengde: 50 ml
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Competetive ELISA
Ekspress: Ja, Raskeste levering 5 virkedager, 100% tillegg.
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet (MU) 40 %
Se instruks for Svaberkit for allergener på overflater:
INSTRUKS
Lab: ALS CZ
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Vanninnhold 1 | 0.1 g/100g |
| Aske 2 | 0.1 g/100g |
| Energiinnhold - beregnet 3 | 12 kcal/100g |
| Energiinnhold - beregnet 3 | 50 kJ/100g |
| Fett 4 | 0.1 g/100g |
| hvorav | |
| Mettede fettsyrer | g/100g |
| Enumettede fettsyrer | g/100g |
| Flerumettede fettsyrer | g/100g |
| Karbohydrater 5 | 0.1 g/100g |
| hvorav | |
| Sukkerarter 6 | 0.1 g/100g |
| Protein 7 | 0.3 g/100g |
| Salt 8 | 0,01 g/100g |
| Na, natrium 8 | 3 mg/100g |
Næringsdeklarasjon uten fiber
Analyseinfo
Pris: 1.935 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Hvis prøven inneholder signifikante mengder flyktige stoffer som f.eks. etanol eller eddiksyre må analyse for dette inkluderes i bestilling. Dette for at kalkuleringene på blant annet karbohydrat og energi skal bli korrekte.
Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 1,2%
2 Måleusikkerhet 22%
3 Beregnet ut ifra de andre verdiene
4 Måleusikkerhet 6%
5 Beregnet ut ifra de andre verdiene
Da karbohydrater er beregnet iht formel 100% - (vann+aske+protein+fett+kostfiber), kan usikkerheten føre til at resultater for sukkerarter overstiger karbohydrater
6 Måleusikkerhet (MU) 5 %
7 Måleusikkerhet 1,9%
8 Måleusikkerhet 3,6%
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Vanninnhold 1 | 0.1 g/100g |
| Aske 2 | 0.1 g/100g |
| Energiinnhold - beregnet 3 | 12 kcal/100g |
| Energiinnhold - beregnet 3 | 50 kJ/100g |
| Fett 4 | 0.1 g/100g |
| hvorav | |
| Mettede fettsyrer | g/100g |
| Enumettede fettsyrer | g/100g |
| Flerumettede fettsyrer | g/100g |
| Karbohydrater 5 | 0.1 g/100g |
| hvorav | |
| Sukkerarter 6 | 0.1 g/100g |
| Stivelse, analytisk 7 | 0.1 g/100g |
| Protein 8 | 0.3 g/100g |
| Salt 9 | 0,01 g/100g |
| Na, natrium 9 | 3 mg/100g |
| Kostfiber 10 | 0.3 g/100g |
Næringsdeklarasjon iht EUs matinformasjonsforordning 1169/2011
Analyseinfo
Pris: 3.810 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Hvis prøven inneholder signifikante mengder flyktige stoffer som f.eks. etanol eller eddiksyre må analyse for dette inkluderes i bestilling. Dette for at kalkuleringene på blant annet karbohydrat og energi skal bli korrekte.
Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 1,2%
2 Måleusikkerhet 22%
3 Beregnet ut ifra de andre verdiene
4 Måleusikkerhet 6%
5 Beregnet ut ifra de andre verdiene
Da karbohydrater er beregnet iht formel 100% - (vann+aske+protein+fett+kostfiber), kan usikkerheten føre til at resultater for sukkerarter overstiger karbohydrater
6 Måleusikkerhet 4,6%
7 Beregnes som Stivelse = Tilgjengelig karbohydrat minus sukker minus polyoler (sukkeralkoholer)
8 Måleusikkerhet 1,9%
9 Måleusikkerhet 3,6%
10 Måleusikkerhet 16,7%
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Vanninnhold 1 | 0.1 g/100g |
| Aske 2 | 0.1 g/100g |
| Energiinnhold - beregnet 3 | 12 kcal/100g |
| Energiinnhold - beregnet 3 | 50 kJ/100g |
| Fett 4 | 0.1 g/100g |
| hvorav | |
| Mettede fettsyrer | g/100g |
| Enumettede fettsyrer | g/100g |
| Flerumettede fettsyrer | g/100g |
| Karbohydrater 5 | 0.1 g/100g |
| hvorav | |
| Flerumettede fettsyrer - trans 6 | 0.1 g/100g |
| Stivelse, analytisk 7 | 0.1 g/100g |
| Protein 8 | 0.3 g/100g |
| Salt 9 | 0,01 g/100g |
| Na, natrium 9 | 3 mg/100g |
| Kostfiber 10 | 0.3 g/100g |
| Mettede fettsyrer | |
| Enumettede fettsyrer | |
| Flerumettede fettsyrer | |
| Sum Omega 3 fettsyrer | 0.1 g/100g |
| C6:0 Caproic acid | 0.1 g/100g |
| C8:0 Caprylic acid | 0.1 g/100g |
| C10:0 Capric acid | 0.1 g/100g |
| C12:0 Lauric acid | 0.1 g/100g |
| C14:0 Myristic acid | 0.1 g/100g |
| C14:1 Myristoleic acid | 0.1 g/100g |
| C15:0 Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C15:1 cis 10-Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C16:0 Palmitic acid | 0.1 g/100g |
| C16:1 Palmitoleic acid | 0.1 g/100g |
| C17:0 Heptadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C17:1 Heptadecenoic acid | 0.1 g/100g |
| C18:0 Stearic acid | 0.1 g/100g |
| C18:1 Oleic acid | 0.1 g/100g |
| C18:2 Linoleic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C18:3 Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C18:3 Linolenic Acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C18:4 Stearidonic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C20:0 Arachidic acid | 0.1 g/100g |
| C20:1 Eicosenic acid | 0.1 g/100g |
| C20:2 Eicosadienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:3 Eicosatrienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:4 Eicosatetreanoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:5 Eicosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C22:0 Behenic acid | 0.1 g/100g |
| C22:1 Erucic acid | 0.1 g/100g |
| C22:4 Docosatetraenoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C22:5 Docosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C22:6 Docosahexaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C24:0 Lignoceric acid | 0.1 g/100g |
Næringsdeklarasjon + Fettsyreprofil
Analyseinfo
Pris: 4.320 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Hvis prøven inneholder signifikante mengder flyktige stoffer som f.eks. etanol eller eddiksyre må analyse for dette inkluderes i bestilling. Dette for at kalkuleringene på blant annet karbohydrat og energi skal bli korrekte.
Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 1,2%
2 Måleusikkerhet 22%
3 Beregnet ut ifra de andre verdiene
4 Måleusikkerhet 6%
5 Beregnet ut ifra de andre verdiene
Da karbohydrater er beregnet iht formel 100% - (vann+aske+protein+fett+kostfiber), kan usikkerheten føre til at resultater for sukkerarter overstiger karbohydrater
6 Måleusikkerhet 4,6%
7 Beregnes som Stivelse = Tilgjengelig karbohydrat minus sukker minus polyoler (sukkeralkoholer)
8 Måleusikkerhet 1,9%
9 Måleusikkerhet 3,6%
10 Måleusikkerhet 16,7%
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | g/100g |
| Sukker, totalt | g/100g |
| Glukose | g/100g |
| Fruktose | g/100g |
| Maltose | g/100g |
| Laktose | g/100g |
| Na, natrium | mg/kg |
| Kostfiber | g/100g |
Nøkkelhullsanalyser
Analyseinfo
Pris: 4.455 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Vanninnhold | 0.1 g/100g |
| Fett | 0.1 g/100g |
| Protein | 0.1 g/100g |
| Trevler | 0.1 g/100g |
| Aske | 0.1 g/100g |
Næringsdeklarasjon, fôr
Analyseinfo
Pris: 1.800 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Vanninnhold | 0.1 g/100g |
| Aske | 0.1 g/100g |
| Protein | 0.3 g/100g |
| Fett | 0.1 g/100g |
| Karbohydrater | 0.1 g/100g |
| Energiinnhold - beregnet | 12 kJ/100g |
| Energiinnhold - beregnet | 50 kcal/100g |
Næringsdeklarasjon forenklet
Analyseinfo
Pris: 1.700 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Hvis prøven inneholder signifikante mengder flyktige stoffer som f.eks. etanol eller eddiksyre må analyse for dette inkluderes i bestilling. Dette for at kalkuleringene på blant annet karbohydrat og energi skal bli korrekte.
Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Aske 550°C | 0.1 g/100g |
Aske 550°C
Analyseinfo
Pris: 270 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: BS 4401, Part 1 1998, EC 152/2009
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | 0,1 g/100g |
Fett i melkeprodukter, fett rose
Analyseinfo
Pris: 690 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: mod. ISO 1211
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 4,65%
Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | 0.1 g/100g |
Fett NMR i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 535 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMR
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | 0.1 g/100g |
Fett syre hydrolyse
Analyseinfo
Pris: 535 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på BS4401: Part 4 (1970) og EC 152/2009
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | 0.1 g/100g |
Fett Werner Schmidt i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 510 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Werner Schmidt (BS4401)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Skal ikke brukes på kondensert melk. Kan brukes på flytende fett
Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | 0,1 g/100g |
Fett Weibull Stoldt i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 630 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: §64, LFGB, L17.00-4
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | |
| Mettede fettsyrer | |
| Enumettede fettsyrer | |
| Flerumettede fettsyrer | |
| Sum Omega 3 fettsyrer | 0.1 g/100g |
| C6:0 Caproic acid | 0.1 g/100g |
| C8:0 Caprylic acid | 0.1 g/100g |
| C10:0 Capric acid | 0.1 g/100g |
| C12:0 Lauric acid | 0.1 g/100g |
| C14:0 Myristic acid | 0.1 g/100g |
| C14:1 Myristoleic acid | 0.1 g/100g |
| C15:0 Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C15:1 cis 10-Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C16:0 Palmitic acid | 0.1 g/100g |
| C16:1 Palmitoleic acid | 0.1 g/100g |
| C17:0 Heptadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C17:1 Heptadecenoic acid | 0.1 g/100g |
| C18:0 Stearic acid | 0.1 g/100g |
| C18:1 Oleic acid | 0.1 g/100g |
| C18:2 Linoleic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C18:3 Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C18:3 Linolenic Acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C18:4 Stearidonic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C20:0 Arachidic acid | 0.1 g/100g |
| C20:1 Eicosenic acid | 0.1 g/100g |
| C20:2 Eicosadienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:3 Eicosatrienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:4 Eicosatetreanoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:5 Eicosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C22:0 Behenic acid | 0.1 g/100g |
| C22:1 Erucic acid | 0.1 g/100g |
| C22:4 Docosatetraenoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C22:5 Docosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C22:6 Docosahexaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C24:0 Lignoceric acid | 0.1 g/100g |
Fettsyreprofil
Analyseinfo
Pris: 1.700 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Fett: NMR, Fettsyrer: ISO 12966-2 og ISO 5509
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | |
| Mettede fettsyrer | |
| Enumettede fettsyrer - cis | |
| Enumettede fettsyrer - trans | |
| Flerumettede fettsyrer - cis | |
| Flerumettede fettsyrer - trans | |
| Sum Omega 3 fettsyrer | 0.1 g/100g |
| C6:0 Caproic acid | 0.1 g/100g |
| C8:0 Caprylic acid | 0.1 g/100g |
| C10:0 Capric acid | 0.1 g/100g |
| C12:0 Lauric acid | 0.1 g/100g |
| C14:0 Myristic acid | 0.1 g/100g |
| C14:1 Myristoleic acid | 0.1 g/100g |
| C15:0 Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C15:1 cis 10-Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C16:0 Palmitic acid | 0.1 g/100g |
| C16:1 Palmitoleic acid | 0.1 g/100g |
| C17:0 Heptadecanoic acid | 0.1 g/100g |
| C17:1 Heptadecenoic acid | 0.1 g/100g |
| C18:0 Stearic acid | 0.1 g/100g |
| C18:1 Oleic acid | 0.1 g/100g |
| C18:2 Linoleic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C18:3 Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C18:3 Linolenic Acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C18:4 Stearidonic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C20:0 Arachidic acid | 0.1 g/100g |
| C20:1 Eicosenic acid | 0.1 g/100g |
| C20:2 Eicosadienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:3 Eicosatrienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:4 Eicosatetreanoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C20:5 Eicosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C22:0 Behenic acid | 0.1 g/100g |
| C22:1 Erucic acid | 0.1 g/100g |
| C22:4 Docosatetraenoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
| C22:5 Docosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C22:6 Docosahexaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
| C24:0 Lignoceric acid | 0.1 g/100g |
Fettsyreprofil, Cis/Trans
Analyseinfo
Pris: 1.875 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Fett: NMR, Fettsyrer: ISO 12966-2 og ISO 5509
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | |
| Mettede fettsyrer | |
| Enumettede fettsyrer | |
| Flerumettede fettsyrer |
Fettsyreprofil, kun hovedgruppene
Analyseinfo
Pris: 1.290 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Fett: NMR, Fettsyrer: ISO 12966-2 og ISO 5509
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Fett | |
| Mettede fettsyrer | |
| Enumettede fettsyrer - cis | |
| Enumettede fettsyrer - trans | |
| Flerumettede fettsyrer - cis | |
| Flerumettede fettsyrer - trans | |
| Transfettsyrer |
Fettsyreprofil, kun hovedgruppene cis/trans
Analyseinfo
Pris: 5.340 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Fett: NMR, Fettsyrer: ISO 12966-2 og ISO 5509
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| C18:1 Oleic acid 1 | 0.025 g/100g |
Frie fettsyrer
Analyseinfo
Pris: 885 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Basert på EN ISO 660
Akkreditering: Ja
Instruks: fett/olje
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Avhengig av fettype
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Karbohydrater | 0.1 g/100g |
Karbohydrater (kalkulering: protein, vann, aske, fett)
Analyseinfo
Pris: 2.340 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Kostfiber | 0.3 g/100g |
Kostfiber
Analyseinfo
Pris: 1.365 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, basert på AOAC 985.29
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Råfiber | 0.1 g/100g |
Fiber crude, råfiber
Analyseinfo
Pris: 485 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: intern metode, gravimetrisk
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 10,2 %
Lab: ALS UK