Resultater: 88
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi >
Side: 4
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Enterobacteriaceae | 1 CFU/g |
Enterobacteriaceae i næringsmiddel på petrifilm, faste prøver, cfu/g
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode 5955 basert på NF VALIDATION sertifikatnummer 3M 01/06-09/97
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: NB: Metoden er ikke egnet for juice/limonade eller krydder.
Lab: ALS Oslo
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Norovirus GI | påvist/ikke påvist |
| Norovirus GII | påvist/ikke påvist |
Norovirus i næringsmiddel og svaber - kvalitativ (TONDELA)
Analyseinfo
Pris: 3.450 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Raskeste svartid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g / 250 ml
Metode: Intern metode basert på ISO 15216-2; MEB155, Real Time PCR
Ekspress: Ja, Raskeste levering 4 virkedager, 100% tillegg. 5 dager: 75%, 6 dager 50%
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Påvisning av Hepatitt A-virus (HAV) |
Hepatitt A, kvalitativ i mat- og svaberprøve.
Analyseinfo
Pris: 2.990 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: >100g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Real time PCR, MEB 149
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Akkreditert for svaber og matvarer med bløtdyr, krepsdyr, fisk og frukt og grønnsaker.
Lab: ALS Tondela
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Aerobe mikroorganismer 1 | 100-490 000 CFU/g |
Aerobe mikroorganismer i næringsmidler og fôr, TEMPO (100-490.000 cfu/g)
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 3 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR BIO 12/35-05/13
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,36 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Aerobe mikroorganismer 1 | 100-300.000 CFU/g |
Aerobe mikroorganismer i faste næringsmidler, petrifilm (100-300.000 cfu/g)
Analyseinfo
Pris: 250 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR 3M 01/01-09/89
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Måleusikkerhet 0,17 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Aerobe mikroorganismer 1 | 10-30.000 CFU/ml |
Aerobe mikroorganismer i flytende næringsmidler, petrifilm (10-30.000 cfu/ml)
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR 3M 01/01-09/89
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg
Måleusikkerhet 0,17 log10
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Aerobe mikroorganismer 1 | 1-300 CFU/g |
Aerobe mikroorganismer i hygieneprøver (1-300 cfu/g)
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Metode: AFNOR 3M 01/01-09/89
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0.25 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Bacillus cereus 1 | 10-49.000 CFU/g |
Bacillus cereus i næringsmidler, TEMPO (10-49.000 cfu/g)
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AOAC 071401, TEMPO, MPN-metode
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Måleusikkerhet 0,32 log10
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Mugg og gjær, sum 1 | 100-490.000 CFU/g |
Mugg og gjær i næringsmidler, TEMPO (100-490.000 cfu/g)
Analyseinfo
Pris: 230 NOK / prøveStandard analysetid: 4 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: AOAC 041001
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 0,48 log10
Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Akkreditert for næringsmidler med unntak av drikkevarer og fôr til matproduserende dyr
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Clostridium perfringens 1 | 10-1.000 CFU/g |
Clostridium perfringens i faste næringsmidler (10-1.000 cfu/g)
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 95
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder faste matvarer
Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Clostridium perfringens 1 | 10-1.000 CFU/ml |
Clostridium perfringens i flytende næringsmidler (10-1.000 cfu/ml)
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 2 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 95
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Oslo
1 Gjelder flytende matvarer
Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Mugg 1 | 100-10.000 CFU/g |
| Gjær 1 | 100-10.000 CFU/g |
Mugg og gjær i faste næringsmidler, utsåing (100-10.000 cfu/g)
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 8 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 98
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet; Mugg: log10 0,44, Gjær: log10 0,48.
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Mugg 1 | 10-1.000 CFU/ml |
| Gjær 1 | 10-1.000 CFU/ml |
Mugg og gjær i flytende næringsmidler, utsåing (10-1.000 cfu/ml)
Analyseinfo
Pris: 255 NOK / prøveStandard analysetid: 8 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Mikrobiologi
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 98
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet; Mugg: log10 0,44, Gjær: log10 0,48.
Lab: ALS Oslo
1 Måleområde