ALS har over 10 års erfaring med å utføre isotopanalyser, hvor vi har kombinert kommersiell testing med vår egen forskning på feltet. Vår ALS Lab i Luleå har greid å komme helt i front på analyser av isotopforhold i en rekke prøvetyper. Vi er det eneste kommersielle isotoplaboratoriet som kan tilby analyse av isotopratioen til tungmetaller som Si, Fe, Cu, Zn og Mo .

Isotopsammensetningen for et spesielt grunnstoff kan brukes som fingeravtrykk, og derved gi verdifull informasjon om prosessene som grunnstoffet har vært igjennom. Isotopsammensetningen varierer og påvirkes av faktorer som kilden til grunnstoffet, klima, biologiske og biokjemiske prosesser, eller den geologiske alderen til materialet. På grunn av dette er det mange sammenhenger der en isotopanalyse kan være nyttig, f.eks. innen geologi, geokronologi, opprinnelses studier, eller for å spore forurensing og eksponeringskilder. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål angående denne typen analyse.

 

Klikk her for isotopanalyser

 

Slik bestiller du analyser:

  • Bestill emballasje
  • Lag analysebestilling i ALS Solutions eller bestillingsark. For opprettelse av ny bruker, kontakt vår kundeservice på tlf: 22 13 18 00, så hjelper vi deg å komme i gang. 
  • Send eller lever prøvene til Drammensveien 264, 0283 Oslo (ikke bruk norgespakke). Merk prøvene og legg ved kopi av bestillingsark. Dersom ikke digitalt bestillingsark er benyttet kan bestillingen også skannes og sendes til e-post adressen: provreg.on@ALSGlobal.com. Skriv prøvenavnene tydelig, slik at vi lett kan matche prøver og bestilling når de ankommer ALS.