Bruken av plantevernmidler reguleres i Norge av Mattilsynet. Hvilke pesticider den bestemte prøven skal analyseres for avhenger av hvilke pesticider som er brukt i området og må gjøres av en fagperson med kunnskap innenfor dette fagfeltet. ALS har laget pakker for analyse av bestemte pesticider, men de kan tilpasses til de pesticidene du trenger å analysere for. 

Kontakt vår kundeservice på tlf: +47 22 13 18 00 eller epost: info.on@alsglobal.com  for å høre mer og finne ut hvilken analyse som passer best for deg.

Klikk her for pesticid analysene vi tilbyr i jord

 

Slik bestiller du analyser:

  • Bestill emballasje
  • Lag analysebestilling i ALS Solutions eller bestillingsark. For opprettelse av ny bruker, kontakt vår kundeservice på tlf: 22 13 18 00, så hjelper vi deg å komme i gang. 
  • Send prøvene til Drammensveien 264, 0283 Oslo. Merk prøvene og legg ved kopi av bestillingsark. Dersom ikke digitalt bestillingsark er benyttet kan bestillingen også skannes og sendes til e-post adressen: provreg.on@ALSGlobal.com. Skriv tydelig prøvenavnene, slik at vi lett kan matche prøver og bestilling når de ankommer ALS.