Bruken av plantevernmidler reguleres i Norge av Mattilsynet. Hvilke pesticider den bestemte prøven skal analyseres for avhenger av hvilke pesticider som er brukt i området og må gjøres av en fagperson med kunnskap innenfor dette fagfeltet. ALS har laget pakker for analyse av bestemte pesticider, men de kan tilpasses til de pesticidene du trenger å analysere for. 

Kontakt vår kundeservice på tlf: +47 22 13 18 00 eller epost: info.on@alsglobal.com  for å høre mer og finne ut hvilken analyse som passer best for deg.

 

Klikk her for pesticid analyser

 

Slik bestiller du analyser:

  • Bestill emballasje
  • Lag analysebestilling i ALS Solutions eller bestillingsark. For opprettelse av ny bruker, kontakt vår kundeservice på tlf: 22 13 18 00, så hjelper vi deg å komme i gang. 
  • Send eller lever prøvene til Drammensveien 264, 0283 Oslo (ikke bruk norgespakke). Merk prøvene og legg ved kopi av bestillingsark. Dersom ikke digitalt bestillingsark er benyttet kan bestillingen også skannes og sendes til e-post adressen: provreg.on@ALSGlobal.com. Skriv prøvenavnene tydelig, slik at vi lett kan matche prøver og bestilling når de ankommer ALS.