Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
| Komponent: | Rapporteringsgrense: |
|---|---|
| Arginine | 0.05 g/100g |
| Alanin | 0.05 g/100g |
| Asparagine | 0.05 g/100g |
| Aspartic acid | 0.05 g/100g |
| Glutamine | 0.05 g/100g |
| Glutaminsyre | 0.05 g/100g |
| Glycine | 0.05 g/100g |
| Histidine | 0.05 g/100g |
| Hydroksyprolin | 0.05 g/100g |
| Hydroksylysin | 0.05 g/100g |
| Isoleucine | 0.05 g/100g |
| Leucine | 0.05 g/100g |
| Lysine | 0.05 g/100g |
| Methionine | 0.05 g/100g |
| Ornithine | 0.05 g/100g |
| Phenylalanine | 0.05 g/100g |
| Proline | 0.05 g/100g |
| Serine | 0.05 g/100g |
| Taurin | 0.05 g/100g |
| Threonine | 0.05 g/100g |
| Tryptofan | 0.05 g/100g |
| Tyrosine | 0.05 g/100g |
| Valine | 0.05 g/100g |
| Aminobutyric syre - gamma | 0.05 g/100g |
| Sum aminosyrer uten ammoniakk | 1,65 g/100g |
Aminosyreprofil - frie
Analyseinfo
Pris: 4.535 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: intern metode, LC-MS/MS
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD