Packages: 121
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Næringsmiddelanalyser / Næringsmiddel
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanninnhold 1 | 0.1 g/100g |
Aske 2 | 0.1 g/100g |
Energiinnhold - beregnet 3 | 12 kcal/100g |
Energiinnhold - beregnet 3 | 50 kJ/100g |
Fett 4 | 0.1 g/100g |
hvorav | |
Mettede fettsyrer | g/100g |
Enumettede fettsyrer | g/100g |
Flerumettede fettsyrer | g/100g |
Karbohydrater 5 | 0.1 g/100g |
hvorav | |
Sukkerarter 6 | 0.1 g/100g |
Protein 7 | 0.3 g/100g |
Salt 8 | 5 g/100g |
Na, natrium 8 | g/100g |
Næringsdeklarasjon uten fiber
Analyseinfo
Pris: 1.500 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 1,2%
2 Måleusikkerhet 22%
3 Beregnet ut ifra de andre verdiene
4 Måleusikkerhet 6%
5 Beregnet ut ifra de andre verdiene
Da karbohydrater er beregnet iht formel 100% - (vann+aske+protein+fett+kostfiber), kan usikkerheten føre til at resultater for sukkerarter overstiger karbohydrater
6 Måleusikkerhet (MU) 5 %
7 Måleusikkerhet 1,9%
8 Måleusikkerhet 3,6%
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanninnhold 1 | 0.1 g/100g |
Aske 2 | 0.1 g/100g |
Energiinnhold - beregnet 3 | 12 kcal/100g |
Energiinnhold - beregnet 3 | 50 kJ/100g |
Fett 4 | 0.1 g/100g |
hvorav | |
Mettede fettsyrer | g/100g |
Enumettede fettsyrer | g/100g |
Flerumettede fettsyrer | g/100g |
Karbohydrater 5 | 0.1 g/100g |
hvorav | |
Sukkerarter 6 | 0.1 g/100g |
Stivelse, analytisk 7 | 0.1 g/100g |
Protein 8 | 0.3 g/100g |
Salt 9 | 5 g/100g |
Na, natrium 9 | g/100g |
Kostfiber 10 | 0.3 g/100g |
Næringsdeklarasjon iht EUs matinformasjonsforordning 1169/2011
Analyseinfo
Pris: 2.950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 1,2%
2 Måleusikkerhet 22%
3 Beregnet ut ifra de andre verdiene
4 Måleusikkerhet 6%
5 Beregnet ut ifra de andre verdiene
Da karbohydrater er beregnet iht formel 100% - (vann+aske+protein+fett+kostfiber), kan usikkerheten føre til at resultater for sukkerarter overstiger karbohydrater
6 Måleusikkerhet 4,6%
7 Beregnes som Stivelse = Tilgjengelig karbohydrat minus sukker minus polyoler (sukkeralkoholer)
8 Måleusikkerhet 1,9%
9 Måleusikkerhet 3,6%
10 Måleusikkerhet 16,7%
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanninnhold 1 | 0.1 g/100g |
Aske 2 | 0.1 g/100g |
Energiinnhold - beregnet 3 | 12 kcal/100g |
Energiinnhold - beregnet 3 | 50 kJ/100g |
Fett 4 | 0.1 g/100g |
hvorav | |
Mettede fettsyrer | g/100g |
Enumettede fettsyrer | g/100g |
Flerumettede fettsyrer | g/100g |
Karbohydrater 5 | 0.1 g/100g |
hvorav | |
Flerumettede fettsyrer - trans 6 | 0.1 g/100g |
Stivelse, analytisk 7 | 0.1 g/100g |
Protein 8 | 0.3 g/100g |
Salt 9 | 5 g/100g |
Na, natrium 9 | g/100g |
Kostfiber 10 | 0.3 g/100g |
Mettede fettsyrer | |
Enumettede fettsyrer | |
Flerumettede fettsyrer | |
Sum Omega 3 fettsyrer | 0.1 g/100g |
C6:0 Caproic acid | 0.1 g/100g |
C8:0 Caprylic acid | 0.1 g/100g |
C10:0 Capric acid | 0.1 g/100g |
C12:0 Lauric acid | 0.1 g/100g |
C14:0 Myristic acid | 0.1 g/100g |
C14:1 Myristoleic acid | 0.1 g/100g |
C15:0 Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C15:1 cis 10-Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C16:0 Palmitic acid | 0.1 g/100g |
C16:1 Palmitoleic acid | 0.1 g/100g |
C17:0 Heptadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C17:1 Heptadecenoic acid | 0.1 g/100g |
C18:0 Stearic acid | 0.1 g/100g |
C18:1 Oleic acid | 0.1 g/100g |
C18:2 Linoleic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C18:3 Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C18:3 a-Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C18:4 Stearidonic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C20:0 Arachidic acid | 0.1 g/100g |
C20:1 Eicosenic acid | 0.1 g/100g |
C20:2 Eicosadienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:3 Eicosatrienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:4 Eicosatetreanoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:5 Eicosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C22:0 Behenic acid | 0.1 g/100g |
C22:1 Erucic acid | 0.1 g/100g |
C22:4 Docosatetraenoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C22:5 Docosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C22:6 Docosahexaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C24:0 Lignoceric acid | 0.1 g/100g |
Næringsdeklarasjon + Fettsyreprofil
Analyseinfo
Pris: 3.350 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 1,2%
2 Måleusikkerhet 22%
3 Beregnet ut ifra de andre verdiene
4 Måleusikkerhet 6%
5 Beregnet ut ifra de andre verdiene
Da karbohydrater er beregnet iht formel 100% - (vann+aske+protein+fett+kostfiber), kan usikkerheten føre til at resultater for sukkerarter overstiger karbohydrater
6 Måleusikkerhet 4,6%
7 Beregnes som Stivelse = Tilgjengelig karbohydrat minus sukker minus polyoler (sukkeralkoholer)
8 Måleusikkerhet 1,9%
9 Måleusikkerhet 3,6%
10 Måleusikkerhet 16,7%
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | g/100g |
Sukker, totalt | g/100g |
Glukose | g/100g |
Fruktose | g/100g |
Maltose | g/100g |
Laktose | g/100g |
Na, natrium | mg/kg |
Kostfiber | g/100g |
Nøkkelhullsanalyser
Analyseinfo
Pris: UtilgjengeligStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanninnhold | 0.1 g/100g |
Fett | 0.1 g/100g |
Protein | 0.1 g/100g |
Trevler | 0.1 g/100g |
Aske | 0.1 g/100g |
Næringsdeklarasjon, fôr
Analyseinfo
Pris: 1.390 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanninnhold | 0.1 g/100g |
Aske | 0.1 g/100g |
Protein | 0.3 g/100g |
Fett | 0.1 g/100g |
Karbohydrater | 0.1 g/100g |
Energiinnhold - beregnet | 12 kJ/100g |
Energiinnhold - beregnet | 50 kcal/100g |
Næringsdeklarasjon forenklet
Analyseinfo
Pris: 1.310 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aske 550°C | 0.1 g/100g |
Aske 550°C UC
Analyseinfo
Pris: 200 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: BS 4401, Part 1 1998, EC 152/2009
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | 0,1 g/100g |
Fett i melkeprodukter, fett rose
Analyseinfo
Pris: 600 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: mod. ISO 1211
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 4,65%
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | 0,1 g/100g |
Fett NMR i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 400 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMR
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | 0.1 g/100g |
Fett syre hydrolyse
Analyseinfo
Pris: 400 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på BS4401: Part 4 (1970) og EC 152/2009
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | 0,1 g/100g |
Fett Werner Schmidt i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 650 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Werner Schmidt (BS4401)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Skal ikke brukes på kondensert melk. Kan brukes på flytende fett
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | 0,1 g/100g |
Fett Weibull Stoldt i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 500 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: §64, LFGB, L17.00-4
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | |
Mettede fettsyrer | |
Enumettede fettsyrer | |
Flerumettede fettsyrer | |
Sum Omega 3 fettsyrer | 0.1 g/100g |
C6:0 Caproic acid | 0.1 g/100g |
C8:0 Caprylic acid | 0.1 g/100g |
C10:0 Capric acid | 0.1 g/100g |
C12:0 Lauric acid | 0.1 g/100g |
C14:0 Myristic acid | 0.1 g/100g |
C14:1 Myristoleic acid | 0.1 g/100g |
C15:0 Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C15:1 cis 10-Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C16:0 Palmitic acid | 0.1 g/100g |
C16:1 Palmitoleic acid | 0.1 g/100g |
C17:0 Heptadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C17:1 Heptadecenoic acid | 0.1 g/100g |
C18:0 Stearic acid | 0.1 g/100g |
C18:1 Oleic acid | 0.1 g/100g |
C18:2 Linoleic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C18:3 Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C18:3 a-Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C18:4 Stearidonic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C20:0 Arachidic acid | 0.1 g/100g |
C20:1 Eicosenic acid | 0.1 g/100g |
C20:2 Eicosadienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:3 Eicosatrienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:4 Eicosatetreanoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:5 Eicosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C22:0 Behenic acid | 0.1 g/100g |
C22:1 Erucic acid | 0.1 g/100g |
C22:4 Docosatetraenoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C22:5 Docosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C22:6 Docosahexaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C24:0 Lignoceric acid | 0.1 g/100g |
Fettsyreprofil
Analyseinfo
Pris: 1.310 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Fett: NMR, Fettsyrer: ISO 12966-2 og ISO 5509
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet: Mettede 3.09%, Enumettede 1.36%, Flerumettede 2.35%
De enkelte fettsyrene er i g/100g fett. Fettmengden rapporteres
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | |
Mettede fettsyrer | |
Enumettede fettsyrer - cis | |
Enumettede fettsyrer - trans | |
Flerumettede fettsyrer - cis | |
Flerumettede fettsyrer - trans | |
Sum Omega 3 fettsyrer | 0.1 g/100g |
C6:0 Caproic acid | 0.1 g/100g |
C8:0 Caprylic acid | 0.1 g/100g |
C10:0 Capric acid | 0.1 g/100g |
C12:0 Lauric acid | 0.1 g/100g |
C14:0 Myristic acid | 0.1 g/100g |
C14:1 Myristoleic acid | 0.1 g/100g |
C15:0 Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C15:1 cis 10-Pentadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C16:0 Palmitic acid | 0.1 g/100g |
C16:1 Palmitoleic acid | 0.1 g/100g |
C17:0 Heptadecanoic acid | 0.1 g/100g |
C17:1 Heptadecenoic acid | 0.1 g/100g |
C18:0 Stearic acid | 0.1 g/100g |
C18:1 Oleic acid | 0.1 g/100g |
C18:2 Linoleic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C18:3 Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C18:3 a-Linolenic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C18:4 Stearidonic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C20:0 Arachidic acid | 0.1 g/100g |
C20:1 Eicosenic acid | 0.1 g/100g |
C20:2 Eicosadienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:3 Eicosatrienoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:4 Eicosatetreanoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C20:5 Eicosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C22:0 Behenic acid | 0.1 g/100g |
C22:1 Erucic acid | 0.1 g/100g |
C22:4 Docosatetraenoic acid (omega 6) | 0.1 g/100g |
C22:5 Docosapentaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C22:6 Docosahexaenoic acid (omega 3) | 0.1 g/100g |
C24:0 Lignoceric acid | 0.1 g/100g |
Fettsyreprofil, Cis/Trans
Analyseinfo
Pris: 1.450 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Fett: NMR, Fettsyrer: ISO 12966-2 og ISO 5509
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet: Mettede 3.09%, Enumettede 1.36%, Flerumettede 2.35%
De enkelte fettsyrene er i g/100g fett. Fettmengden rapporteres
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | |
Mettede fettsyrer | |
Enumettede fettsyrer | |
Flerumettede fettsyrer |
Fettsyreprofil, kun hovedgruppene
Analyseinfo
Pris: 990 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Fett: NMR, Fettsyrer: ISO 12966-2 og ISO 5509
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet: Mettede 3.09%, Enumettede 1.36%, Flerumettede 2.35%
De enkelte fettsyrene er i g/100g fett. Fettmengden rapporteres
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | |
Mettede fettsyrer | |
Enumettede fettsyrer - cis | |
Enumettede fettsyrer - trans | |
Flerumettede fettsyrer - cis | |
Flerumettede fettsyrer - trans | |
Transfettsyrer |
Fettsyreprofil, kun hovedgruppene cis/trans
Analyseinfo
Pris: 1.090 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Fett: NMR, Fettsyrer: ISO 12966-2 og ISO 5509
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet: Mettede 3.09%, Enumettede 1.36%, Flerumettede 2.35%
De enkelte fettsyrene er i g/100g fett. Fettmengden rapporteres
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
C18:1 Oleic acid 1 | 0.025 g/100g |
Frie fettsyrer
Analyseinfo
Pris: 680 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Basert på EN ISO 660
Akkreditering: Ja
Instruks: fett/olje
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Avhengig av fettype
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Karbohydrater | 0.1 g/100g |
Karbohydrater (kalkulering: protein, vann, aske, fett)
Analyseinfo
Pris: 1.310 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Kostfiber | 0.3 g/100g |
Kostfiber
Analyseinfo
Pris: 1.050 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, basert på AOAC 985.29
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Råfiber | 0.1 g/100g |
Fiber crude, råfiber
Analyseinfo
Pris: 370 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: intern metode, gravimetrisk
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 10,2 %
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fiber NDF | 2 % |
Fiber NDF (Hemicellulose)
Analyseinfo
Pris: 720 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NIRS
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 10%
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fiber ADF | 1.20 % |
Fiber ADF (Cellulose)
Analyseinfo
Pris: 720 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NIRS
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 15%
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Salt | 0.01 g/100g |
Salt i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 300 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, ICP-OES
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Beregnet på bakgrunn av målt verdi Natrium. Salt = 2,5*Na
Måleusikkerhet 3,6%
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Glukose 1 | 0,01 g/100g |
Fruktose 2 | 0,01 g/100g |
Sukrose 3 | 0,01 g/100g |
Maltose 4 | 0,01 g/100g |
Laktose 5 | 0,01 g/100g |
Galaktose 6 | 0,01 g/100g |
Sukker, totalt 7 | 0,01 g/100g |
Sukkerprofil (Glukose, fruktose, sukrose, maltose, laktose, galaktose)
Analyseinfo
Pris: 1.040 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC-IEC
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 5,6%
2 Måleusikkerhet 5,7%
3 Måleusikkerhet 4,7%
4 Måleusikkerhet: 13,6%
5 Måleusikkerhet: 13,3%
6 Måleusikkerhet 8,3%
7 Måleusikkerhet 4,3%
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sukker, totalt 1 | 01 g/100g |
Sukker, totalt
Analyseinfo
Pris: 770 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC-IEC
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 4,3%
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Laktitol | 0.10 % |
Maltitol | 0.10 % |
Mannitol | 0.10 % |
Sorbitol | 0.10 % |
Xylitol | 0.10 % |
Sukkeralkoholer (polyoler)
Analyseinfo
Pris: 1.700 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Tryptofan | 0.04 g/100g |
Tryptofan, total
Analyseinfo
Pris: 1.590 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Basert på EU 152/2009
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Arginine | 0.05 g/100g |
Alanin | 0.05 g/100g |
Asparagine | 0.05 g/100g |
Aspartic acid | 0.05 g/100g |
gamma Aminoisobutyric acid | 0.05 g/100g |
Glutamine | 0.05 g/100g |
Glutaminsyre | 0.05 g/100g |
Glycine | 0.05 g/100g |
Histidine | 0.05 g/100g |
Hydroksyprolin | 0.05 g/100g |
Hydroksylysin | 0.05 g/100g |
Isoleucine | 0.05 g/100g |
Leucine | 0.05 g/100g |
Lysine | 0.05 g/100g |
Methionine | 0.05 g/100g |
Ornithine | 0.05 g/100g |
Phenylalanine | 0.05 g/100g |
Proline | 0.05 g/100g |
Serine | 0.05 g/100g |
Taurin | 0.05 g/100g |
Threonine | 0.05 g/100g |
Tryptofan | 0.05 g/100g |
Tyrosine | 0.05 g/100g |
Valine | 0.05 g/100g |
Sum aminosyrer uten ammoniakk | 1,65 g/100g |
Aminosyreprofil - frie GO
Analyseinfo
Pris: 2.690 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: intern metode, LC-MS/MS
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aspartic acid | 0.02 g/100g |
Glutaminsyre | 0.02 g/100g |
Glycine | 0.02 g/100g |
Histidine | 0.02 g/100g |
Arginine | 0.02 g/100g |
Isoleucine | 0.02 g/100g |
Leucine | 0.02 g/100g |
Lysine | 0.02 g/100g |
Methionine | 0.02 g/100g |
Phenylalanine | 0.02 g/100g |
Proline | 0.02 g/100g |
Serine | 0.02 g/100g |
Threonine | 0.02 g/100g |
Tyrosine | 0.02 g/100g |
Valine | 0.02 g/100g |
Alanin | 0.02 g/100g |
Cystine | 0.02 g/100g |
Aminosyreprofil - total UC
Analyseinfo
Pris: 2.690 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på EU 152/2009
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Anthocyaniner (cellistephin) | 10 mg/kg |
Anthocyaniner (cellistephin) GO
Analyseinfo
Pris: 3.600 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: IFU No.71
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Juice, konsentrat og syltetøy
Legg ved ingrediensliste
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aspartam | 1 mg/100g |
Aspartam PR
Analyseinfo
Pris: 900 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS CZ
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Benzosyre (konserveringsmiddel) 1 | 20 mg/kg |
Natriumbenzoat 1 | 20 mg/kg |
Benzosyre (konserveringsmiddel) 2 | 10 mg/l |
Natriumbenzoat 2 | 10 mg/l |
Benzosyre (konserveringsmiddel) UC
Analyseinfo
Pris: 900 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC-UV
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet (MU) 5 %
Lab: ALS UK
1 For tørre næringsmiddelprøver. Lavere rapporteringsgrense mulig for prøver med høyt vanninnhold. Rapporteringrense kosttilskudd: 100 mg/kg
2 For flytende prøver
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Etanol | 0.01 % |
Etanol, alkohol, i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 990 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, GC-FID
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 3,3%
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Etanol | 0.01 % |
Etanol, alkohol, i alkoholholdig drikke
Analyseinfo
Pris: 990 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, GC-FID
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 3,3%
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Glutaminsyre | 0.1 g/100g |
Glutaminsyre
Analyseinfo
Pris: 990 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, enzymatisk test
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Koffein | 0.5 mg/l |
Koffein
Analyseinfo
Pris: 1.650 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: §64 LFGB
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Kolesterol 1 | 0.005 g/100g |
Kolesterol
Analyseinfo
Pris: 1.200 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på JAOAC International, vol 76
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Rapporteringsgrensen kan variere avhengig av matriks
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Benzosyre (konserveringsmiddel) 1 | 20 mg/kg |
Natriumbenzoat 2 | 20 mg/kg |
Sorbinsyre 3 | 20 mg/kg |
Kaliumsorbat 2 | 20 mg/kg |
Konserveringsmidler (Benzosyre, benzoat, sorbinsyre, sorbat)
Analyseinfo
Pris: 950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC-UV
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 For tørre næringsmiddelprøver. Lavere rapporteringsgrense mulig for prøver med høyt vanninnhold. Rapporteringrense kosttilskudd: 100 mg/kg
Måleusikkerhet (MU) 5 %
2 For tørre næringsmiddelprøver. Lavere rapporteringsgrense mulig for prøver med høyt vanninnhold. Rapporteringrense kosttilskudd: 100 mg/kg
3 For tørre næringsmiddelprøver. Lavere rapporteringsgrense mulig for prøver med høyt vanninnhold. Rapporteringrense kosttilskudd: 100 mg/kg
Måleusikkerhet 4%
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Nitrogen, total | 50 mg/kg |
Nitrogen, total flyktig i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 750 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: EC 2074/2005
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 4%
Lab: ALS CZ
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Protein | 0.1 g/100g |
Protein i næringmidler UC
Analyseinfo
Pris: 540 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: LECO (DUMAS)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sensorisk vurdering av næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 420 NOK / prøveStandard analysetid: 5 virkedager
Raskeste svartid: 1 working day
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Lukt og smak: NS 1622
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Vurdering av utseende, lukt og smak
Analysen gir kun basiskarakteristikk. Ta kontakt ved ønske om utvidet rapport.
Lab: ALS Sarpsborg
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sorbinsyre | 10 mg/kg |
Sorbinsyre
Analyseinfo
Pris: 900 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Spesifikk vekt for næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 200 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: intern metode
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Stivelse, analytisk | 0.1 g/100g |
Stivelse i kjøtt
Analyseinfo
Pris: 1.090 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Basert på BS 4401 - titrering
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Stivelse, analytisk | 0.1 g/100g |
Stivelse i korn og for
Analyseinfo
Pris: 540 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Basert på EC 152/2009 - polarimetri
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Stivelse, analytisk | påvist/ikke påvist |
Stivelse, kvalitativ bestemmelse
Analyseinfo
Pris: 250 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Jod-test
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Syretall (Aciditet) | 0.06 mg KOH/g |
Syretall i næringsmidler (fett)
Analyseinfo
Pris: 680 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Termotolerante koliforme bakterier 1 | 1 CFU/ml |
Termotolerante koliforme bakterier 2 | 10 CFU/g |
Termotolerante koliforme bakterier i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 140 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 125 (2005)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Sarpsborg
1 Gjelder flytende matvarer
2 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Termotolerante koliforme bakterier |
Termotolerante koliforme bakterier på svaber
Analyseinfo
Pris: 120 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Emballasje: Svaber
Metode: NMKL 125 (2005)
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Sarpsborg
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
se i tekstboks på siden for valg av pakke for denne parameteren |
Transfettsyrer
Analyseinfo
Pris: UtilgjengeligStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Velg en Fettsyreprofil-pakke for denne parameteren
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vannaktivitet (Aw) |
Vannaktivitet
Analyseinfo
Pris: 260 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 21807
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS CZ
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanninnhold, gravimetrisk metode | 0.1 g/100g |
Vanninnhold, gravimetrisk metode
Analyseinfo
Pris: 250 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Gravimetrisk iht AOAC 16th edition
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 1,1%
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanninnhold, Karl Fischer metode | 0,02 g/100g |
Vanninnhold, Karl Fischer metode
Analyseinfo
Pris: 950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Titrering, Karl Fischer
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 1,0%
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vannuløselige komponenter | 0.1 g/100g |
Vannuløselige komponenter
Analyseinfo
Pris: 770 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO 2479
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Viskositet i næringsmidler, pr temperatur UC
Analyseinfo
Pris: 1.360 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: BP (Method III)/Ph.Eur 2.2.10
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Mandel 1 | 15 pg DNA |
Peanøtt (jordnøtt) 1 | 15 pg DNA |
Paranøtt (Brazil nøtt) 1 | 15 pg DNA |
Cashewnøtt 2 | 0,15 pg DNA |
Macadamianøtt 2 | 0,15 pg DNA |
Hasselnøtt 2 | 0,15 pg DNA |
Pecannøtt 2 | 0,15 pg DNA |
Pistasjenøtt 2 | 0,15 pg DNA |
Valnøtt 2 | 0,15 pg DNA |
Nøttescreening - Kvalitativ påvisning av 9 type nøtter i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 3.950 NOK / prøveDiscount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: PCR
Akkreditering: Ja
Anmerkninger:
1 LOD
<10 mg kg med hensyn til referansemateriale
2 LOD
<1 mg kg med hensyn til referansemateriale
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fargeverdi | 0,02 |
Fargeverdi ASTA
Analyseinfo
Pris: 1.090 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: ASTA 20.1:2004-10
Ekspress: Nei
Akkreditering: Ja
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Bulktetthet | g/L |
Bulkdensitet næringsmidler GO
Analyseinfo
Pris: 500 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Etanol | 0.1 Vol% |
Etanol i øl
Analyseinfo
Pris: 1.250 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel > Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 200 ml
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: MEBAK II, 4.Aufl., Kap.2.10.6.3:2002
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanillin | 10 mg/kg |
Vanillin i vaniljestang
Analyseinfo
Pris: 1.650 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel > Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 25 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC-DAD
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Etanol | 0.1 % |
Etanol, alkohol, i brennevin
Analyseinfo
Pris: 1.250 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 ml
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Destillasjon, Densitometri med bøyningsvibrasjon, Anton Paar
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sukker, reduserende | 1 g/100g |
Sukker, ikke-reduserende | 1 g/100g |
Sukker, totalt | 1 g/100g |
Sukker totalt og reduserende iht Luff Schoorl
Analyseinfo
Pris: 1.250 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: § 64 LFGB L 39.006 (EG): 198104
Akkreditering: Ja
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Betanin | 5 mg/l |
Betanin i vann GO
Analyseinfo
Pris: 2.350 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Termotolerante koliforme bakterier 1 | 1 CFU/ml |
Termotolerante koliforme bakterier 2 | 10 CFU/g |
Termotolerante koliforme bakterier i flytende næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 140 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: NMKL 125 (2005)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Pris for prøvepreparering kommer i tillegg.
Lab: ALS Sarpsborg
1 Gjelder flytende matvarer
2 Gjelder faste matvarer
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | 0.1 g/100g |
Fett i næringsmidler Soxhlet
Analyseinfo
Pris: 400 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fett | 0,1 g/100g |
Vanninnhold | 0,1 g/100g |
Tørrstoff | 0,1 g/100g |
Fett i melkeprodukter, Gerber metode
Analyseinfo
Pris: 490 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Rapporteringsgrensen kan variere avhengig av matriks
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Eddiksyre (Etansyre) | 0.05 g/100g |
Aciditet i næringsmidler UC
Analyseinfo
Pris: 380 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Basert på Pearson's Chemical analysis of Foods 9th Edtion
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Måleusikkerhet 3,0%
Kan rapporteres som Sitronsyre Eddiksyre Svovelsyre Fosforsyre Vinsyre Eplesyre Melkesyre
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aspartam | 2,5 mg/l |
Acesulfam K | 2,5 mg/l |
Sakkarin | 2,5 mg/l |
Natrium sakkarin | 2,8 mg/l |
Søtningsstoff
Analyseinfo
Pris: 1.200 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: CSN EN 12856
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS CZ
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Histidine | 0.02 g/100g |
Histidin - total
Analyseinfo
Pris: 1.230 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på EU 152/2009
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Mepikvat | 0,01 mg/kg |
Klormekvat | 0,01 mg/kg |
Mepikvat og klormekvat
Analyseinfo
Pris: 1.800 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Ja
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Gris | 0,1 % |
DNA Gris
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Bøffel | 5 mg/kg |
DNA Bøffel
Analyseinfo
Pris: 1.950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: Real Time PCR
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Dåhjort | 5 mg/kg |
DNA Dåhjort
Analyseinfo
Pris: 1.950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: Real Time PCR
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Kenguru | 5 mg/kg |
DNA Kenguru
Analyseinfo
Pris: 1.950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: Real Time PCR
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Elg | 5 mg/kg |
DNA Elg
Analyseinfo
Pris: 1.950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: Real Time PCR
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA And | 0,1 % |
DNA And
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Gås | 0,1 % |
DNA Gås
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Hjort | 0,1 % |
DNA Hjort
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Kylling | 0,1 % |
DNA Kylling
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Kanin | 0,1 % |
DNA Kanin
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Hest | 0,01 % |
DNA Hest
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Kalkun | 0,1 % |
DNA Kalkun
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Fe | 0,01 % |
DNA Fe
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Sau | 0,1 % |
DNA Sau
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
DNA Geit | 0,1 % |
DNA Geit
Analyseinfo
Pris: 1.275 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|
Identifisering av fisk (rene prøver)
Analyseinfo
Pris: 2.250 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: ALS Tondela
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Abamektin | 0,01 mg/kg |
Doramektin | 0,01 mg/kg |
Emamektin | 0,01 mg/kg |
Eprinomektin | 0,01 mg/kg |
Ivermektin | 0,01 mg/kg |
Moksidektin | 0,01 mg/kg |
Avermektiner GO
Analyseinfo
Pris: 4.500 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Metode: HPLC-MS/MS
Akkreditering: Ja
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Nitrogen, total | 1 mg/kg |
Nitrogen, total flyktig i næringsmidler, GBA-F
Analyseinfo
Pris: 750 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: EC 2074/2005
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Karbohydrater | 0.1 g/100g |
Karbohydrater (kalkulering: protein, vann, aske, fett, kostfiber)
Analyseinfo
Pris: 1.950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
D-glukonolakton | 90 mg/100g |
D-glukonolakton
Analyseinfo
Pris: 1.350 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 100 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: §64 LFGB L 07.00-16: 2017-10
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Klorat | 0,01 mg/kg |
Klorat
Analyseinfo
Pris: 2.700 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: Intern metode
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Alfa-Tujon og Beta-Tujon (sum) | 0,050 mg/kg |
Tujon
Analyseinfo
Pris: 7.700 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Metode: Intern metode
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: annen
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Vanninnhold 1 | 0.1 g/100g |
Aske 2 | 0.1 g/100g |
Energiinnhold - beregnet 3 | 12 kcal/100g |
Energiinnhold - beregnet 3 | 50 kJ/100g |
Fett 4 | 0.1 g/100g |
hvorav | |
Mettede fettsyrer | g/100g |
Enumettede fettsyrer | g/100g |
Flerumettede fettsyrer | g/100g |
Karbohydrater 5 | 0.1 g/100g |
hvorav | |
Sukkerarter 6 | 0.1 g/100g |
Salt 7 | 5 g/100g |
Na, natrium 7 | 30 mg/kg |
Kostfiber 8 | 0.3 g/100g |
Fe, jern | 3 mg/kg |
Ca, kalsium | 30 mg/kg |
K, kalium | 30 mg/kg |
Kolesterol | 0.005 g/100g |
Vitamin D3 (Kolekalsiferol) | 1,0 µg/100g |
Næringsdeklarasjon, USA
Analyseinfo
Pris: 5.200 NOK / prøveStandard analysetid: 15 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Kombinasjonspakke
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
1 Måleusikkerhet 1,2%
2 Måleusikkerhet 22%
3 Beregnet ut ifra de andre verdiene
4 Måleusikkerhet 6%
5 Beregnet ut ifra de andre verdiene
Da karbohydrater er beregnet iht formel 100% - (vann+aske+protein+fett+kostfiber), kan usikkerheten føre til at resultater for sukkerarter overstiger karbohydrater
6 Måleusikkerhet 4,6%
7 Måleusikkerhet 3,6%
8 Måleusikkerhet 16,7%
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Viskositet |
Viskositet, Bostwick
Analyseinfo
Pris: 590 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser > Næringsmiddelanalyser
Akkreditering: Nei
Anmerkninger: Lab: ALS Salamanca
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Aspartic acid | 0.02 g/100g |
Glutaminsyre | 0.02 g/100g |
Glycine | 0.02 g/100g |
Histidine | 0.02 g/100g |
Arginine | 0.02 g/100g |
Isoleucine | 0.02 g/100g |
Leucine | 0.02 g/100g |
Lysine | 0.02 g/100g |
Methionine | 0.02 g/100g |
Phenylalanine | 0.02 g/100g |
Proline | 0.02 g/100g |
Serine | 0.02 g/100g |
Threonine | 0.02 g/100g |
Tyrosine | 0.02 g/100g |
Valine | 0.02 g/100g |
Alanin | 0.02 g/100g |
Cystine | 0.02 g/100g |
Aminosyreprofil - frie UC
Analyseinfo
Pris: 2.100 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på EU 152/2009
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Taurin, faste matvarer/drikker | 5 mg/kg |
Taurin, fôr/tilskudd | 100 mg/kg |
Taurin, fri
Analyseinfo
Pris: 1.945 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC/FD
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Tryptofan | 0.04 g/100g |
Tryptofan, fri
Analyseinfo
Pris: 1.590 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Næringsmiddelanalyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Basert på EU 152/2009
Akkreditering: Nei
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK