Packages: 19
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Øvrige analyser / Næringsmiddel
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Bromid | 50 mg/kg |
Bromid i næringsmidler GO
Analyseinfo
Pris: 2.400 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: DIN EN ISO 10304-1-D20
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Fluorid (F-) | 5 mg/kg |
Fluorid i næringsmidler GO
Analyseinfo
Pris: 1.350 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Basert på EN 16279
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Klorid (Cl-) | 0.1 g/100g |
Klorid i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 300 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på AOAC 57, 1974, p1209
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Sulfat (SO42-) | 0,1 g/100g |
Sulfat (SO4) i salt
Analyseinfo
Pris: 310 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 1
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Ekspress: Nei
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Alkalinitet | 0.05 g Na2O/100g |
Alkalinitet i næringsmidler, Alkalitet GO
Analyseinfo
Pris: 600 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: DGF H-III 2
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Forsåpningsverdi | mg KOH/g |
Forsåpningsverdi
Analyseinfo
Pris: 930 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: DGF C-V 3
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Karbonmonoksid (CO) | 1 mg/kg |
Karbonmonoksid (CO)
Analyseinfo
Pris: 3.450 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: ISO/IEC 17025
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Malakittgrønn | 1.0 µg/kg |
Leukomalakittgrønn | 1.0 µg/kg |
Malakittgrønn
Analyseinfo
Pris: 1.950 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, LC-MS/MS
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Oxolinsyre | 10 µg/kg |
Oxolinsyre
Analyseinfo
Pris: 2.400 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 250 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, HPLC Fluorescence
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
0 |
pH i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 120 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode basert på Pearson's Composition and Analysis of Foods, 9th edition
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Metode for smør; BS ISO 7328; For ost: BS 770-5
Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Refraktiv indeks i næringsmidler
Analyseinfo
Pris: 480 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: Intern metode, refraktometer
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Relativ tetthet
Analyseinfo
Pris: 500 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: intern metode, gravimetrisk
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Tørrstoff | 0.1 g/100g |
Tørrstoff innhold ved 105°C
Analyseinfo
Pris: 130 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Anbefalt prøvemengde: 50 g
Emballasje: Originalforpakning (dersom det er ferdigvarer)
Metode: intern metode
Akkreditering: Ja
Instruks: Prøvemengde angitt er generell angitt mengde for å få en homogen prøve av næringsmidler. Ta kontakt for minimumsmengde
Anmerkninger: Lab: ALS UK
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Smeltepunkt | °C |
Smeltepunkt næringsmidler GO
Analyseinfo
Pris: 750 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Discount group: 5
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Metode: §64 LFGB
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Kun måling i området 30-100 grader
Lab: GBA-FOOD
Komponent: | Rapporteringsgrense: |
---|---|
Brix |
Brixbestemmelse GO
Analyseinfo
Pris: 390 NOK / prøveStandard analysetid: 10 virkedager
Prøvetype: Næringsmiddel
Analysetype: Øvrige analyser
Akkreditering: Ja
Anmerkninger: Lab: GBA-FOOD